Ik ben Subor

Ooit ben ik begonnen als hobby fotograaf, net zoals velen anderen. Na jarenlang in de financiele dienstverlening te hebben gewerkt, heb ik begin 2015 de stap gezet richting professionele fotografie. Zoals je in mijn portfolio kan zien, heb ik vele disciplines. Mijn hoofdactiviteiten zijn bruiloften en portretten. Hiernaast heb ik ook enkele commerciële video opdrachten uitgevoerd.

Neem eens een kijkje in mijn wereld, mocht je meer over mijn werkwijze en/of de prijslijst willen weten, laat dan een berichtje achter. Ik reageer binnen 24 uur.

Wat doe ik naast fotografie?

Naast mijn passie voor fotografie zijn mijn andere hobby’s koken en reizen. Met koken probeer ik veel dingen uit in de Italiaanse en de Chinese keuken. Qua reizen heb ik de privilege gehad om veel te zien in mijn jongere jaren.

Daarnaast doe ik aan Wing Chun, dit is een vorm van Kung Fu. Wing Chun is een zelfverdediging sport waar de nadruk ligt op snelheid en logische verdediging. Het is vooral bedoeld om jezelf te beheersen.

Ook sla ik graag tegen shuttles aan met badminton. Dit doe ik puur voor recreatie.

Welke apparatuur gebruik ik?

Belangrijk of niet, hieronder kan je zien dat ik mijn vak serieus neem zonder concessies te maken.

Camera: Canon 6D Fullframe

Lenzen:

  • Sigma 35MM Art F1.4,
  • Canon 24-70mm L F2.8,
  • Canon 85mm F1.8,
  • Sigma 50MM F1.4,
  • Rokino 14MM F2.8 wide angle
  • Overige apparatuur:
  • 2 keer Godox V850 (Flashlight)

Stuur ons een mail