Videograaf voor uw bruiloft

Een foto spreekt meer dan 1000 woorden is de gezegde. Een trouwvideo spreekt de gevoelens uit. Zie je het voor je; een gelofte wat in beeld en geluid vastgelegd wordt, of die ene  bezegeningskus. Een video brengt emoties over.

Een videograaf voor uw huwelijk is zeker net zo belangrijk als een fotograaf. Een videograaf zet niet alleen bepaalde momenten op beeld, maar doet dat de hele tijd door. Een videograaf voor uw bruiloft is een extra bonus op uw onvergetelijke dag. Met een team van twee man leggen we je dag vast en zorgen we naderhand ervoor dat je dag samengevat wordt in een leuke dynamische clip. Vrienden en familie kunnen hiervan nagenieten, maar het is vooral voor jullie zelf. De dag gaat zo snel voorbij en omdat jullie in het middelpunt staan, maak je natuurlijk niet alles mee. Bekijk daarom je trouwdag vanuit de ogen van een camera, een trouwvideo voor het leven. Huur daarom een videograaf in voor uw bruiloft.

Hoe gaan wij te werk?

Met twee man sterk komen we jullie trouwdag vastleggen, zodat we niets missen van je dag. Als de een bezig is met de bruid kan de ander namelijk de bruidegom op beeld vastleggen. Dit alles gebeurt merendeels op afstand zodat je niet het gevoel hebt dat er steeds een camera op je gericht staat. Daarnaast willen we de fotograaf niet in de weg lopen. Door verschillende lensen te gebruiken creeren we een afwisselende film met veel dynamiek er in. Een videograaf voor uw huwelijk is een herinnering voor het leven.

Jullie krijgen altijd een korte clip en een lange clip. De korte clip is bedoeld om het aan familie, vrienden, kennissen en collega’s te laten zien. Deze korte trouwvideo bestaat uit fragmenten van enkele seconden die elkaar chronologisch opvolgen. Het mooie hiervan is dat het kort en dynamisch is, de aandacht van de kijker blijft aanwezig en het past makkelijk op je smartphone, dus je hebt het altijd bij je! De lange clip is een trouwvideo met ruwe montage. Dat wil zeggen dat de gehele trouwdag te zien aan elkaar gemonteerd en in chronologische volgorde.

Wat kunt u verwachten?

Een videograaf huren voor uw huwelijk is voor de meeste mensen onbegonnen terrein. Daarom leggen we u graag uit wat we stap voor stap voor u gaan doen.

 1. Eerst nemen we contact met u op voor een kennismakingsgesprek. Hierin wordt uw dag globaal besproken en kunt u aangeven wat uw wensen zijn
 2. Op uw huwelijksdag zullen wij aan uw planning houden en zorgen we voor een goede afstemming met de ceremonie meester. We komen altijd ruim op tijd aan zodat we de locatie kunnen bezichtigen
 3. Na afloop kunt u binnen 4 tot 6 weken de videoclips verwachten. U krijgt altijd een korte en lange clip. Daarnaast krijgt u ook de mogelijkheid om het een of ander aan te laten passen.

 • Trouwvideo “Verliefd”
 • 499 euro
 • 6 uur aanwezig
 • korte clip 4-5 minuten
  lange clip 12-15 min
 • Trouwvideo “Verloofd”
 • 699 euro
 • 8 uur aanwezig
 • korte clip 6-7 minuten
  lange clip 15-18 min
 • Trouwvideo “Getrouwd”
 • 899 euro
 • 10 uur aanwezig
 • korte clip 7-8 minuten
  lange clip 18-20 min