Huur hier een photobooth voor je feest!

Maak je bruiloft of feest speciaal met een photobooth. CenterFocus biedt naast trouwreportages en bruiloftvideo ook een photobooth aan. Het is echt een rage in Amerika en het is nu overgewaaid naar Nederland. Met deze fotokast word je feest een regelrechte hit. Er is altijd een medewerker aanwezig en er wordt ook geen vervoerskosten in rekening gebracht.

Je hebt het al een keer ergens gezien of je was op een feest waar ze ook een photobooth hadden en je dacht, wow, dit wil ik ook! Een photobooth wordt ook wel een fotohokje of fotokast genoemd. Het is een fotokast op poten die overal weggezet kan worden.  Dit biedt CenterFocus in samenwerking met FunkyFresh Photobooth aan. Zie www.funkyfreshphotobooth.nl voor meer informatie.

Indien je een eigentijdse draai aan je feest wilt geven, moet je dit zeker nemen. Het biedt jullie zelf maar ook de gasten een vorm van entertainment aan. Met de onbeperk te printen foto’s, is het letterlijk een avond om nooit meer te vergeten.

Je huurt een Funky Fresh Photobooth al vanaf 399 euro! In combinatie met een trouwreportage of trouwvideo kan er korting worden gegeven.

Hoe werkt dat dan?

Vrienden en familie en natuurlijk jullie zelf, kunnen op een ontspannend manier voor de camera staan. Een leuke medewerker helpt je graag met de instructies, aangeven van de attributen en het overhandigen van de uitgeprinte foto’s. We zorgen ervoor dat iedereen aan de beurt komt! Laat je verder informeren of vraag een offerte aan. Indien je bijvoorbeeld een video of fotopakket neemt in combinatie met een photobooth van FunkyFresh Photobooth, dan kom je in aanmerking voor korting.

De foto’s worden na afloop op de website of social media geplaatst, zodat iedereen het kan bekijken. Indien je dit niet wilt, zorgen we uiteraard ervoor dat alleen jullie de foto’s zullen krijgen. Neem contact op via deze link.

  • Geen extra kosten

    We brengen en halen onze photobooth op. Mocht het Groningen of Maastricht zijn, daar doen we niet moeilijk over.

  • Onbeperkt printen

    Print onbeperkt foto’s, 1 foto per sessie

  • Unieke kader

    altijd een unieke kader, je kan daar je naam en datum op vermelden