Mij als tweede fotograaf?

Liever een extra fotograaf voor jullie bruiloft? Dan kan je in dit geval mij inhuren als een tweede trouwfotograaf tegen een fractie voor wat je voor een hoofdfotograaf betaalt. Omdat de hoofdfotograaf bezig is met de bruidspaar, kan de tweede fotograaf de dag vanuit een andere hoek vastleggen. Wat je dan misschien krijgt is dan wat meer artistieke foto’s of misschien wat meer speelsere foto’s. Iets wat je niet verwacht. Denk anders aan jullie gasten? Wellicht wil je daar ook aandacht voor hebben. In overleg schiet ik de bijzaken voor jullie.

Ik loop op je trouwdag rond, wat meer op de achtergrond om de dag compleet te maken. Doordat ik zoomlenzen gebruik, kan ik bijvoorbeeld van jullie foto’s maken zonder de hoofdfotograaf in de weg te staan.

Help, redt mijn bruiloft!

Het kan natuurlijk, en uiteraard onverhoopt, voorkomen dat je hoofdfotograaf om welke reden dan ook, op je dag niet meer kan schieten. Wat je dan kan doen, is hopen op een wonder. Maar nog beter: schakel mij in. Je kan tot op de dag zelf, mij bellen en afspreken wat je nodig hebt. Mochten we samen uitkomen, dan kom ik je trouwdag vastleggen. Wacht niet langer en sla mijn nummer op, 06-3360 5370. Geef het bijvoorbeeld als naam mee, “Fotograaf plan B”. Maak je hier geen gebruik van en is je dag voorbij, dan wis je het nummer simpelweg. Dit kan nooit kwaad toch?

  • Prijsopgave Tweede fotograaf
  • 4 uur aanwezigheid 295 euro
  • 150 – 200 foto’s volledig bewerkt